Juice Technology AG Logo

Tervetuloa
JUICE-maailmaan

Orange Erde

Maailman johtavat latausasemat kaikkiin tilanteisiin ja infrastruktuureihin.

JUICE BOOSTER 2

Thumbnail.jpg
JB2_Eigenschaften_FI.jpg

JUICE CHARGER me

JCme_Overview_Thumbnail.jpg
JCme_front_side_Eigenschaften_FI.jpg

Muut tuotteet

JuiceFlow.png

JUICE FLOW

Juice Phaser Elektroauto Ladebeschleuniger

JUICE PHASER

Juice Charger 2 Wallbox Fix Variante

JUICE CHARGER

Juice Director 2 DC Schnellladstation für Elektroautos

JUICE DIRECTOR

EL-JU300_Overview.jpg

JUICE ULTRA

Tutustu kaikkiin tuotteisiimme englanninkielisillä verkkosivuillamme!

j+ pilot App

j+pilot_Overview_Thumbnail.jpg

Kuljettajan profiili yhdellä vilkaisulla: tärkeimmät avainluvut tiivistettynä yleisnäkymään. Pudotusvalikkotoiminnon avulla voit mukauttaa parametrinäyttösi näyttämään haluamasi mittaustiedot.

 

Lukuisat arviot antavat sähköauton kuljettajille hyvän yleisnäkymän. Voit esimerkiksi viivyttää sähköauton akun kapasiteetin menettämistä lataamalla hitaammin, jolloin akku kuluu vähemmän.

Sovellus auttaa pitämään silmällä akkua niin, että sekä ajo- että latauskäyttäytymistä voidaan säätää tarpeen mukaan.

 

j+ pilotin avulla voidaan arvioida tarkasti saatavilla olevaa lataustehoa ja ajoneuvon tehokasta kulutusta (sis. vampire drain). Erilaiset viivan paksuudet osoittavat heti, kuinka paljon energiaa saatiin tai käytettiin ja missä sijainnissa.

phone_gen_energiefluss.png
phone_gen_uebersicht.png
google-play-badge.png
app-store-badge.png
jplus_web_app.png

Menestystarinoitaja palkintoja

Tason 1 toimittaja, Opel/Stellantis

Juice on tason 1 toimittaja Stellantisille.

Juicea ja OPELia yhdistää intohimo laatua, mukavuutta, kätevyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta ja hyödyllisyyttä kohtaan joka päivä. Tämän vuoksi sopii täydellisesti, että Stellantis on valinnut Juicen tason 1 toimittajaksi.

 

OPELin asiakkaat, jotka ostavat mallin Corsa-e, Grandland X Hybrid4 tai Grandland X Hybrid, voivat halutessaan tilata Juice UNIVERSAL CHARGER -laturin OPELin Configurator-sivuston kautta.

 

UNIVERSAL CHARGER -laturi perustuu kannettavaan 22-kW:n JUICE BOOSTER 2 -laitteeseen – maailman parhaiten myyvään latausasemaan. Se tarjoaa OPELin asiakkaille hienointa teknologiaa ja muotoilua, ja on lisäksi erittäin käyttäjäystävällinen. Se on myös yhteensopiva kaikkien JUICE BOOSTER 2 -adapterien ja lisävarusteiden kanssa.

DSC06138.jpg
Jaguar I-Pace wird mit dem Juice Booster 2 geladen

Jaguar Land Rover

on luottanut Juiceen jo vuosia.

Autonvalmistaja ja alkuperäinen laitevalmistaja (OEM) Jaguar Land Rover (JLR) luottaa Juicen latausasemiin. Tämän vuoksi JLR on jo varustanut useita satoja JLR-huoltamoita ja myyntipisteitään JUICE BOOSTER 2- ja JUICE DIRECTOR 2 -laitteilla.

 

Lukemattomat loppuasiakkaat arvostavat Juice-latausratkaisujen joustavuutta, ja päättävät sisällyttää Juice-tuotteen auto-ostokseensa tai ostavat sellaisen myöhemmin.

Rimac

Kroatialainen hyperauto yhdistettynä sveitsiläiseen tarkkuuteen

Rimac C_Two mullistaa erittäin suorituskykyisten autojen muotoilun ja rakentamisen. Se on suunniteltu alusta pitäen täysin sähköiseksi tulevaisuuden GT-luokan luksusurheiluautoksi. 1 914 hevosvoimalla varustettu C_Two kiihtyy nollasta lähes sataan kilometriin tunnissa alle kahdessa sekunnissa, ja sen huippunopeus on 412 km/h.

 

“Rimac C_Two edustaa kaikkia niitä ääripäitä, joita olen koskaan halunnut saavuttaa. Se osoittaa täyssähköautojen ainutlaatuisen suorituskyvyn potentiaalin. Rimacin kannettavan laturin ansiosta C_Two -omistajilla on nyt yksinkertainen ja monipuolinen ratkaisu autonsa lataamiseen kaikkialla maailmassa,” sanoo Mate Rimac, Rimac Automobilin perustaja ja toimitusjohtaja.

Rimac Automobili wird mit dem Portable Charger geladen
Aurora eSled wird mit dem Juice Booster 2 geladen

eSled

Suomalaiset sähkökäyttöiset moottorikelkat ladataan Juicella

Suomalaisen Aurora Powertrain -yrityksen valmistamat moottorikelkat on suunniteltu kestämään pohjoiset käyttöolosuhteet. ”Korkealaatuiset, uusinta teknologiaa edustavat komponentit ja älykäs lämmönhallintajärjestelmä pitävät akun optimilämpötilassa myös ankarissa olosuhteissa, jolloin kuljettajat voivat käyttää viimeisenkin kipinän akuistaan”, selittää yrityksen perustaja Matti Autioniemi.

 

Kun tiimi etsi sopivaa latausasemaa, vain JUICE BOOSTER 2 täytti standardit. ”Ajoneuvomme toimivat ääriolosuhteissa, joissa perinteiseen tapaan suunniteltu teknologia ylittää pian rajansa". Muut laturit eivät joko olleet vedenpitäviä tai eivät kestäneet kylmää. Olemme niin tyytyväisiä JUICE BOOSTER 2 -laitteeseen, että siitä tulee nyt kaikkien moottorikelkkojemme vakiovaruste.”

DSC04564.jpg
GDA-LOGOTYPE-B-W.jpg

GOOD DESIGN -palkinto

Juice Technology AG -yrityksen JUICE CHARGER 2 sai Chicago Athenaeumin myöntämän GOOD DESIGN -palkinnon

Maailmankuulut arkkitehdit ja muotoilijat Eero Saarinen sekä Charles ja Ray Eames perustivat GOOD DESIGN -palkinto-ohjelman Chicagossa vuonna 1950. Se on edelleen yksi maailman vanhemmista ja arvostetuimmista huippumuotoilun palkinto-ohjelmista. Chicago Athenaeum sai ennätysmäärän hakemuksia vuoden 2020 kilpailuun. Yli 3 000 muotoilijaa ja yritystä yli 50 maasta lähetti tuotteita ja grafiikkaa. Good Design -palkinnot jaettiin 70.kerran, ja arvovaltainen tuomaristo valitsi parhaat tuotteiden muotoilut ja grafiikat Euroopasta, Aasiasta, Australiasta ja Yhdysvalloista. Juice Technology Ag:n JUICE CHARGER 2 sai palkinnon kansainvälisten kilpailijoiden joukosta ”Kuljetus”-kategoriassa.

German Design Award

Juice Technology voitti German Design Award -palkinnon tuotteellaan JUICE BOOSTER 2

Saksan muotoiluneuvosto myöntää huipputason kansainväliset German Design Awards -palkinnot. Niiden tavoitteena on etsiä, esitellä ja tunnistaa innovatiivisesti yksilöllisiä muotoilutrendejä. Joka vuosi korkealaatuisia tuotteita ja kommunikaatiosuunnittelun tuloksia lähetetään kilpailemaan näistä palkinnoista.

 

German Design Award -palkinto on yksi maailman tunnustetuimmista ja laajamaineisimmista muotoilukilpailuista.

Juice Booster 2 German Design Award Winner 2020
Juice Booster 2 mobile Elektroauto Ladestation

ADAC

ADAC Siegel Juice Booster 2 Testsieger

ADAC-testivoittaja

Juice Technology on ainoa kannettava latausasema, joka on arvioitu "erittäin hyväksi”

ADAC keskittyy turvallisuuteen, luotettavuuteen ja käytön helppouteen koskeviin tekijöihin. Myös laitteen soveltuvuutta kannettavaan käyttöön testattiin.

Yhteystiedot

Juice Technology AG
8184 Bachenbülach - Sveitsi

Myynti yritysasiakkaille:
+41 41 510 02 19
sales@juice-technology.com