Juice Technology AG Logo

Velkommen til
JUICE WORLD

Orange Erde

Verdens førende ladestationer til enhver situation og infrastruktur.

JUICE BOOSTER 2

Thumbnail.jpg
JB2_Eigenschaften_DK.jpg

JUICE CHARGER me

JCme_Overview_Thumbnail.jpg
JCme_front_side_Eigenschaften_DK.jpg

Andre produkter

JuiceFlow.png

JUICE FLOW

Juice Phaser Elektroauto Ladebeschleuniger

JUICE PHASER

Juice Charger 2 Wallbox Fix Variante

JUICE CHARGER

Juice Director 2 DC Schnellladstation für Elektroautos

JUICE DIRECTOR

EL-JU300_Overview.jpg

JUICE ULTRA

Opdag alle produkter, der præsenteres på vores engelske websted!

j+ pilot App

j+pilot_Overview_Thumbnail.jpg

Chaufførens profil i en enkel visning: de vigtigste nøgletal er opsummeret i oversigten. Med rullemenuen kan du tilpasse din parametervisning til at vise dine foretrukne detaljer.

 

De forskellige evalueringer giver bilister med elbiler et godt overblik. For eksempel, for at forsinke tabet af elbilbatteriets kapacitet, er det nyttigt at oplade langsommere og dermed undgå batterislitage.

Appen hjælper med at holde øje med batteriet, så både køre- og opladningsadfærd kan justeres i overensstemmelse hermed, hvis det er nødvendigt.

 

j+ pilot muliggør en præcis evaluering af den tilgængelige ladeeffekt og bilens effektive forbrug (herunder tomgangsforbug). De forskellige linjetykkelser gør det klart, hvor meget energi der blev tanket eller brugt hvor.

phone_gen_energiefluss.png
phone_gen_uebersicht.png
google-play-badge.png
app-store-badge.png
jplus_web_app.png

Succeshistorier
og priser

Niveau 1 leverandør til Opel/Stellantis

Juice er en niveau 1 leverandør til Stellantis

Juice og OPEL forenes dagligt gennem deres passion for kvalitet, komfort, bekvemmelighed, sikkerhed, pålidelighed og anvendelighed. Så det passer perfekt, at Juice er blevet udvalgt af Stellantis som en niveau 1 leverandør.

 

OPEL-kunder, der køber en Corsa-e, Grandland X Hybrid4 eller Grandland X Hybrid, har mulighed for at bestille en Juice UNIVERSAL CHARGER via OPELs online konfigurator.

 

Denne UNIVERSAL CHARGER er baseret på den bærbare JUICE BOOSTER 2 på 22 kW - den bedst sælgende ladestation i hele verden. Den tilbyder OPEL-kunder det bedste inden for teknologi og design, samtidig med at den er ekstremt brugervenlig. Den er også kompatibel med alle JUICE BOOSTER 2-adaptere og tilføjelser,

DSC06138.jpg
Jaguar I-Pace wird mit dem Juice Booster 2 geladen

Jaguar Land Rover

har stolet på Juice i årevis

Som bilproducent og producent af originalt udstyr (OEM) stoler Jaguar Land Rover (JLR) på ladestationerne fra Juice. Derfor har JLR allerede udstyret flere hundrede JLR-servicebutikker og -forhandlere med JUICE BOOSTER 2 og JUICE DIRECTOR 2.

 

Utallige slutkunder værdsætter også fleksibiliteten i opladningsløsningerne fra Juice og vælger at inkludere et Juice-produkt direkte ved købet af bilen, eller de køber et senere.

Rimac

Kroatisk hyperbil møder schweizisk præcision

Rimac C_Two revolutionerer designet og konstruktionen af højtydende biler, der helt fra bunden er skabt som fremtidens helt elektriske, luksuriøse sportsvogn i GT-klassen. Den kraftfulde C_Two med 1.914 hestekræfter accelererer fra nul til næsten 100 kilometer i timen på mindre end to sekunder og topper med en hastighed på 412 km/t.

 

"Rimac C_Two er det ultimative af alt, jeg nogensinde har ønsket at opnå, og demonstrerer det unikke præstationspotentiale for alle biler, der er elektrisk drevet. Med den bærbare oplader fra Rimac har C_Two-ejere nu en enkel og alsidig løsning til at oplade deres bil overalt i verden," siger Mate Rimac, grundlægger og administrerende direktør for Rimac Automobili.

Rimac Automobili wird mit dem Portable Charger geladen
Aurora eSled wird mit dem Juice Booster 2 geladen

eSled

Finske elektriske snescootere oplades med Juice

Snescooterne bygget af det finske firma Aurora Powertrain er designet til at modstå driftsforhold, som dem der findes i Arktis. "Topmoderne komponenter af høj kvalitet og et intelligent varmestyringssystem holder batteriet ved optimal temperatur selv under de hårdeste forhold, hvilket gør det muligt for køreren at få så meget som overhovedet muligt ud af batterierne," forklarer virksomhedens grundlægger Matti Autioniemi.

 

Da de søgte efter en passende ladestation, var det kun JUICE BOOSTER 2, der opfyldte holdets standarder. "De betingelser, som vores køretøjer kører under, er ekstreme og skubber ofte konventionelt konstrueret teknologi ud over grænserne. Alle de andre opladere var enten ikke vandtætte eller kunne ikke modstå kulden. Vi er så tilfredse med JUICE BOOSTER 2, at vi nu udstyrer alle vores snescootere med en som standardudstyr."

DSC04564.jpg
GDA-LOGOTYPE-B-W.jpg

GOOD DESIGN Award

Juice Technology AG er blevet anerkendt for sin JUICE CHARGER 2 med prisen GOOD DESIGN Award, der uddeles af Chicago Athenaeum

GOOD DESIGN Award blev grundlagt i Chicago i 1950 af de verdenskendte arkitekter og designere Eero Saarinen og Charles og Ray Eames og er i dag et af de ældste og mest prestigefyldte programmer for fremragende design i verden. Chicago Athenaeum modtog rekordmange ansøgninger til 2020-konkurrencen, hvor over 3.000 designere og virksomheder fra mere end 50 lande indsendte produkter og grafik. I dette 70. år med Good Design Award valgte en fornem jury de bedste produktdesign og grafik fra Europa, Asien, Australien og USA, der skulle hædres. JUICE CHARGER 2 fremstillet af Juice Technology AG tog prisen i et internationalt konkurrentfelt i kategorien "Transport".

German Design Award

Juice Technology vinder German Design Awardmed sin JUICE BOOSTER 2 

German Design Awards er førsteklasses internationale priser givet af German Design Council med det formål at opdage, præsentere og anerkende innovativt unikke designtrends. Hvert år indsendes produkt- og kommunikationsdesign af høj kvalitet for at konkurrere om disse hædersbevisninger.

 

German Design Awards tæller blandt verdens mest anerkendte og berømte designkonkurrencer.

Juice Booster 2 German Design Award Winner 2020
Juice Booster 2 mobile Elektroauto Ladestation

ADAC

ADAC Siegel Juice Booster 2 Testsieger

ADAC testvinder

Juice Technology er den eneste bærbare ladestation, der har en "meget god" bedømmelse

ADAC fokuserer på faktorerne sikkerhed, pålidelighed og brugervenlighed. Enhedens egnethed til bærbar, mobil brug blev også testet.

Kontakt

Juice Technology AG
8184 Bachenbülach - Schweiz

Salg til erhvervskunder:
+41 41 510 02 19
sales@juice-technology.com